Mi o nama

Više od 20 godina Commel - Zagreb predstavlja sinonim za proizvodni program kabelske konfekcije. Kvaliteta i sigurnost glavne su značajke naših proizvoda, kao što su kabelske motalice, gradilišni razdjelni ormari, prenosive utičnice, produžni kabeli, priključni kabeli s nerastavljivim brizganim utikačima.

Naši proizvodi namijenjeni su tržištu široke potrošnje, trgovačkoj mreži elektro materijala, tržištu profesionalne namjene kao i industriji električnih aparata.

Svi naši proizvodi sukladni su s odredbama Pravilnika o električnoj opremi namjenjenoj za uporabu unutar određenih naponskih granica NN br. 101/2009 (LVD 2006/95/EC), Pravilnika o elektromagnetskoj kompatibilnosti  NN br. 23/2011, (EMC Direktiva 2004/108/EC ), te zahtjevima međunarodnih normi CEE, EN, DIN VDE. Oznakama sukladnosti na proizvodima (C, CE) dokazujemo sukladnost proizvoda.

Priključni kabeli za industriju električnih uređaja nose znak kvalitete VDE.

Naši kapaciteti s visokoproduktivnom tehnologijom premašuju potrebe domaćeg tržišta, tako da ostvarujemo značajne rezultate u izvozu naših roba.

Uspješno radi i tvrtka kćer Commel - Priključni kablovi d.o.o., Beograd u Srbiji, a 2012.g. Commel - Zagreb osnovao je i drugu tvrku kćer Commel d.o.o., Sarajevo u Bosni i Hercergovini.

Kako bi što kvalitetnije servisirali naše kupce, prije nekoliko godina investirali smo u proširenje poslovnog prostora, tako da sada imamo mogućnost skladištenja robe na 1200 paletnih mjesta.

Commel-Zagreb d.o.o. stalno radi na razvoju novih proizvoda i povećanju proizvodnih kapaciteta pa smo tako 2014. godine nabavili novi stroj za brizganje plastike. Stroj je sufinanciran iz bespovratnih sredstava dodijeljenih od strane Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, iz Programa poticanja poduzetništva i obrta  „Poduzetnički impuls 2014“.

hamag

stroj

Commel nosi i prestižnu titulu Superbrands Croatia 2010.

Naše poslovanje uvijek je usmjereno na zadovoljenje Vaših potreba.

Vaše sugestije i primjedbe uvijek su dobrodošle.

Zahvaljujemo na dobroj poslovnoj suradnji!

Vaš Commel

Zašto baš Commel?

01 60X40 POSLOVANJE s nama osigurava Vam pristup kvalitetnoj ponudi po konkurentnoj cijeni. Nudimo Vam kompletnu uslugu dostave robe, slaganja polica, brigu oko našeg asortimana s Vašim prodajnim mjestima, jamstvo za pojedine proizvode, akcijske prodaje, ...
02 60X40 KVALITETA je prioritet naše tvrtke. Svi proizvodi sukladni su s odredbama i zahtjevima međunarodnih normi.
03 60X40 JAMSTVO na pojedine proizvode do 3 godine.
04 60X40 NIŽE CIJENE u odnosu na konkurenciju, jer se, poslujući s nama, nalazite na polaznoj točki - kod proizvođača!
05 60X40 STALNOST ASORTIMANA koji se svake godine dopunjuje. Također, dopune skladišta su dnevne, tako da su isporuke uvijek potpune.
06 60X40 BRIGA OKO NAŠEG ASORTIMANA na Vašim policama je naša! U dogovoru s Vama, naši zaposlenici na terenu obići će Vaše prodajno mjesto i pomoći Vašim djelatnicima oko izlaganja robe, naručivanja, educirati ih o tehničkim karakteristikama proizvoda, te opskrbiti promidžbenim materijalima.
07 60X40 DOSTAVA ROBE u vrlo kratkom roku.
08 60X40 MODERNO DIZAJNIRANA PAKIRANJA naših proizvoda prilagođena su Vašim potrebama te su zasebno označena EAN kodovima radi potpune automatizacije poslovanja u skladištu i trgovini.
09 60X40 TIM ZAPOSLENIKA koji svojim pozitivnim stavom olakšavaju poslovanje s nama. Mi smo ovdje radi Vas!

Commel - Zagreb je hrvatski proizvođač.

Naša kvaliteta je europska.